RobinHolmberg.fi
  • Rantojen suunnittelu -ja muokkaus. Ruoppaukset
  • Saaristorakentaminen -ja suunnittelu.
  • SeaBoost ratkaisut ja tuotteet
  • Kiinteät laiturit saariston vaativiin olosuhteisiin
  • Meiltä korkealaatuiset AxxA satama -ja laituritarvikkeet.
  • RH-laiturit. Ponttonilaituriratkaisut.
  • Laiturituotanto omalla tehtaalla.
  • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Rantojen suunnittelu -ja muokkaus. Ruoppaukset1 Saaristorakentaminen -ja suunnittelu.2 SeaBoost ratkaisut ja tuotteet3 Kiinteät laiturit saariston vaativiin olosuhteisiin4 Korkealaatuiset AxxA satama -ja laituritarvikkeet.5 RH-laiturit. Ponttonilaituriratkaisut.6 Laiturituotanto omalla tehtaalla.7 Ota yhteyttä!8

Laiturit

Uuden laiturin rakentaminen / asentaminen vaatii aina hyvän suunnittelun. Kestävässä ratkaisussa on otettava huomioon ranta -ja sen sijainti sekä eri vuodenajat. Hyvä laituri on pitkäaikainen investointi, jonka tulee olla turvallinen ja kestävä vuosiksi eteenpäin. Me autamme sinua suunnittelemaan -ja valitsemaan oikean / sopivan laituriratkaisun. 

Rakennamme kestävät ja tyylikkäät laiturit | Sipoo, Loviisa, Porvoo, Helsinki

Tmi Robin Holmberg on laiturirakentamisen ammattilainen. Rakennamme laitureita Sipoon, Loviisan, Porvoon ja Helsingin alueella. Meiltä saat erilaiset laituritarvikkeet, kuten lepuuttajat, tilauksesta. Pyydä tarjous laitureista!

Kiinteät laiturit

Rakennamme kiinteät laiturit paikan päällä maastoa ja pohjaa mukaillen. Kiinteissä laitureissa ydin tehdään betonista ja julkisivu toteutetaan laudoitettuna. Toteutamme laiturit koosta riippumatta asiakkaan toiveen mukaan. Käymme aina paikan päällä tutkimassa ympäristön ennen varsinaisen työn aloittamista. 

Laiturit ja satamat

Toteutamme laiturit ja satamat niiden koosta riippumatta. Rakennamme venesatamat paikan päällä, sillä vain siten saadaan paras käyttötarkoitukseen ja ympäristöönsä soveltuva venesatama. Ennen projektin aloittamista teemme tutustumis- ja suunnittelukäynnin paikan päällä.

Ponttonilaiturit

Toimitamme ponttonilaiturit suoraan tehtaalta Sipoosta lähimpään satamaan ja tarpeen niin vaatiessa se hintaan lopullisen paikkaansa. Ponttonilaitureiden logistiikan voi halutessaan myös hoitaa itse. Asennamme ponttonilaiturit paikoilleen. Ponttonilaitureita on saatavilla muovi- ja betonirakenteisina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! >>

Lue tästä lisää mitä kannattaa ottaa huomioon laituriratkaisun valinnassa!